Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

The beginning (puppy small) 3kg

€ 29,50
Op voorraad
Omschrijving

The beginning 

 

Unieke droogvoeding voor pups van kleinere rassen

  • Ingrediënten van zeer hoge kwaliteit

  • Bereid bij slechts 90ºC

  • Hoog in waardevol eiwit en vet

  • Voor pups die als volwassen hond niet meer dan 15 kg gaan wegen

  • Graanvrij

30% eiwit, 18% vet

HIEP HIEP HOERA!

Een nieuw puppy in het gezin!

Leef vol, leef vrij

Leef helemaal

Leef lang, leef wild

Leef met allemaal

Leef alles wat je leven kan

DE IDEALE START VOOR JE PUP

 

Het oude gezegde 'Je bent wat je eet', gaat ook op voor onze honden.

Essential The Beginning hondenvoeding zorgt ervoor dat je pup de juiste fundering krijgt voor de rest van zijn leven. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor pups die als volwassen hond onder de 15 kg zullen wegen.

 

VOEDING ZOALS IN DE NATUUR

 

Essential Foods is Gedragsmatig Geoptimaliseerd Voer (GGV). Dat betekent dat het is ontwikkeld volgens het principe dat de voeding aansluit op het natuurlijke dieet van de hond.

De voeding zorgt ervoor dat je hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag. De lage bereidingstemperatuur verzekert dat de ingrediënten de beste voedingswaarden houden. Met bessen, zaden en kruiden wordt de inhoud van de maag van een prooidier gesimuleerd. Door de grootte en consistentie van de brokken wordt je hond aangemoedigd om te kauwen voor de brokken door te slikken.

 

VOEDINGSADVIES

 

Voor fokkers: Voor alle pups vanaf ongeveer 3 weken oud. Voeg gelijkmatig, al roerend, kokend water toe aan de voeding, zodat er een papje ontstaat. Geef The Beginning aan de teef totdat de pups 6 tot 8 weken oud zijn. The Beginning kan ook tijdens de zwangerschap aan de teef gegeven worden voor extra energie.

Algemeen: Wij adviseren om The Beginning tot een leeftijd van 10 tot 12 maanden te geven en daarna over te schakelen naar een van de soorten voeding voor volwassen honden

INGREDIËNTEN

 

Verse kip en eend, gedroogde kip en eend, zoete aardappel, kippenvet, erwten, verse zalm en forel, verse hele eieren, lijnzaad, aardappel, leverbouillon, alfalfakiemen, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbei, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember.

ANALYSE

 

1kg The Beginning is gemaakt van 850g verse en gedroogde scharrelkip en vrij lopende eend, verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 420g vers vlees en verse eieren.

 

Verse en gedroogde kip, eend, zalm, forel, ei 85,0 %

Waarvan vers (als % van het totale recept) 42,0 %

Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen  15,0 %

Eiwit  30 %
Vet  18 %
Mineralen 8,0 %
Water 8,5 %
Omega-6 2,8 %
Omega-3 1,6 %
Calcium 1,6 %
Fosfor 1,3 %
Glucosamine   0,09 %
Chondroïtine 0,07 %

Ook interessant

€ 29,50
€ 29,50
€ 29,50