Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Superior living

€ 29,50
Op voorraad
Omschrijving

Superior living

 

Unieke droogvoeding op basis van kip en eend

  • Ingrediënten van zeer hoge kwaliteit

  • Bereid bij slechts 90ºC

  • Rijk aan waardevol eiwit

  • Voor volwassen honden die vrij actief zijn

  • Graanvrij

30% eiwit, 18% vet

VOEDING ZOALS IN DE NATUUR

 

Essential Foods is Gedragsmatig Geoptimaliseerd Voer (GGV). Dat betekent dat het is ontwikkeld volgens het principe dat de voeding aansluit op het natuurlijke dieet van de hond.

De voeding zorgt ervoor dat je hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag. De lage bereidingstemperatuur verzekert dat de ingrediënten de beste voedingswaarden houden. Met bessen, zaden en kruiden wordt de inhoud van de maag van een prooidier gesimuleerd. Door de grootte en consistentie van de brokken wordt je hond aangemoedigd om te kauwen voor de brokken door te slikken.

 

INGREDIËNTEN

 

Verse kip en eend, gedroogde kip en eend, zoete aardappel, erwten, verse zalm en forel, haver, lijnzaad, verse hele eieren, kippenvet, aardappel, leverbouillon, alfalfakiemen, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbes, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember.

ANALYSE

 

1kg Superior Living is gemaakt van 800g verse en gedroogde scharrelkip, vrij lopende eend, Schots wild, verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en eieren. Hiervan is 450g vers vlees en verse eieren.

 

Verse en gedroogde kip, eend, zalm, forel, ei 80,0 %
Waarvan vers (als % van het totale recept) 45,0 %
Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen 20,0 %
 
Eiwit  30 %
Vet  18 %
Mineralen 8,0 %
Water 8,5 %
Omega-6 2,8 %
Omega-3 1,6 %
Calcium 1,6 %
Fosfor 1,3 %
Glucosamine   0,09 %
Chondroïtine 0,07 %

Ook interessant

€ 29,50
€ 29,50
€ 29,50