Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Nautical living

€ 29,50
Op voorraad
Omschrijving

Nautical living

 

Unieke droogvoeding op basis van vis

  • Ingrediënten van zeer hoge kwaliteit

  • Bereid bij slechts 90ºC

  • Rijk aan waardevol eiwit

  • Rijk aan Omega-3 

  • Voor honden die gemiddeld actief zijn

  • Graanvrij

30% eiwit, 16% vet

VOEDING ZOALS IN DE NATUUR

 

Essential Foods is Gedragsmatig Geoptimaliseerd Voer (GGV). Dat betekent dat het is ontwikkeld volgens het principe dat de voeding aansluit op het natuurlijke dieet van de hond.

De voeding zorgt ervoor dat je hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag. De lage bereidingstemperatuur verzekert dat de ingrediënten de beste voedingswaarden houden. Met bessen, zaden en kruiden wordt de inhoud van de maag van een prooidier gesimuleerd. Door de grootte en consistentie van de brokken wordt je hond aangemoedigd om te kauwen voor de brokken door te slikken.

 

INGREDIËNTEN

 

Verse zalm en forel, zoete aardappel, gedroogde haring, erwten, gedroogde zalm, verse hele eieren, verse haring en seizoensvis, zalmolie, lijnzaad, alfalfakiemen, zalmbouillon, aardappel, erwtenvezel, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbes, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember.

ANALYSE

 

1kg Nautical Living is gemaakt van 770g Salisbury regenboogforel, verse en gedroogde Schotse wilde en verantwoord gekweekte zalm, haring, seizoenvis en hele verse eieren.
 
Verse en gedroogde zalm, forel, haring, seizoenvis, ei 77,0 %
Waarvan vers (als % van het totale recept) 55,0 %
Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen 23,0 %
 
Eiwit  30 %
Vet  16 %
Mineralen 8,5 %
Water 8,5 %
Omega-6 1,0 %
Omega-3 4,0 %
Calcium 1,7 %
Fosfor 1,2 %
Glucosamine   0,09 %
Chondroïtine 0,07 %

Ook interessant

€ 29,50
€ 29,50
€ 29,50