Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Estate living

€ 29,50
Op voorraad
Omschrijving

Estate living

 

Unieke droogvoeding op basis van lam en hert

  • Ingrediënten van zeer hoge kwaliteit

  • Bereid bij slechts 90ºC

  • Rijk aan waardevol eiwit

  • Voor volwassen honden die gemiddeld actief zijn

  • Graanvrij

30% eiwit, 16% vet

VOEDING ZOALS IN DE NATUUR

 

Essential Foods is Gedragsmatig Geoptimaliseerd Voer (GGV). Dat betekent dat het is ontwikkeld volgens het principe dat de voeding aansluit op het natuurlijke dieet van de hond.

De voeding zorgt ervoor dat je hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag. De lage bereidingstemperatuur verzekert dat de ingrediënten de beste voedingswaarden houden. Met bessen, zaden en kruiden wordt de inhoud van de maag van een prooidier gesimuleerd. Door de grootte en consistentie van de brokken wordt je hond aangemoedigd om te kauwen voor de brokken door te slikken.

 

INGREDIËNTEN

 

Vers lamsvlees en hert, zoete aardappel, gedroogd lamsvlees, erwten, verse hele eieren, gedroogde kip, aardappel, lijnzaad, lamsvet alfalfakiemen, leverbouillon, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbes, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember.

ANALYSE

 

1kg Estate Living is gemaakt van 740g Edel- en damhert, verse en gedroogde Britse vrije uitloop lammeren, scharrelkip en hele verse eieren. Hiervan is 500g vers vlees en verse eieren.

 

Vers en gedroogd lamsvlees, wild, eend en ei  74,0 %

Waarvan vers (als % van het totale recept) 50,0 %

Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen 26,0 %

Eiwit  30 %
Vet  16 %
Mineralen 8,0 %
Water 8,5 %
Omega-6 2,8 %
Omega-3 1,7 %
Calcium 1,8 %
Fosfor 1,3 %
Glucosamine   0,09 %
Chondroïtine 0,07 %

  

Ook interessant

€ 29,50
€ 29,50
€ 29,50