Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Older

€ 29,50
Op voorraad
Omschrijving

Essential older

 

Unieke droogvoeding voor oudere honden

  • Ingrediënten van zeer hoge kwaliteit

  • Bereid bij slechts 90ºC

  • Rijk aan waardevol eiwit

  • Speciaal samengesteld voor de behoefte van oudere honden

  • Graanvrij

32% eiwit, 14% vet

VOEDING ZOALS IN DE NATUUR

 

Essential Foods is Gedragsmatig Geoptimaliseerd Voer (GGV). Dat betekent dat het is ontwikkeld volgens het principe dat de voeding aansluit op het natuurlijke dieet van de hond.

De voeding zorgt ervoor dat je hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag. De lage bereidingstemperatuur verzekert dat de ingrediënten de beste voedingswaarden houden. Met bessen, zaden en kruiden wordt de inhoud van de maag van een prooidier gesimuleerd. Door de grootte en consistentie van de brokken wordt je hond aangemoedigd om te kauwen voor de brokken door te slikken.

 

INGREDIËNTEN

 

Verse kip en eend, gedroogde kip en eend, zoete aardappel, aardappel, erwten, verse zalm en forel, verse hele eieren, lijnzaad, alfalfakiemen, leverbouillon, erwtenvezel, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbes, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember.

ANALYSE

 

1kg Older is gemaakt van 780g verse en gedroogde scharrelkip en vrij lopende eend, verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en ei. Hiervan is 450g vers vlees en verse eieren.

  

Verse en gedroogde kip, eend, zalm, forel, ei  78,0 %

Waarvan vers (als % van het totale recept) 45,0 %

Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen 22,0 %

Eiwit  32 %
Vet  14 %
Mineralen 8,0 %
Water 8,5 %
Omega-6 2,2 %
Omega-3 1,6 %
Calcium 1,7 %
Fosfor 1,4 %
Glucosamine   0,09 %
Chondroïtine 0,07 %

Ook interessant

€ 29,50
€ 29,50
€ 29,50