Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kit met borstel B

€ 69,95
Op voorraad
Omschrijving

Cofix® met borstel B is in combinatie met uw stofzuiger een wellness-systeem voor de hond.

 

De Cofix® hondenborstel is ontwikkeld in samenwerking met Duitse dierenartsen en wordt dan ook aanbevolen door dierenartsen.
 

Voordelen

 

 Met de Cofix® honden borstel B kunt u de vacht van uw hond op een verantwoorde en vriendelijke manier schoon houden.
 De Cofix® hondenborstel verwijdert vuil, huidschilfers en losse haren. Na een wandeling in het bos verwijdert het ongedierte en parasieten.
 Het voorkomt haar en vuiligheid in huis.
 Met het Cofix systeem is het gemakkelijk om teken, die nog niet gehecht zijn, te verwijderen en het gevaar van Lyme en tekengerelateerde hersenontsteking te minimaliseren.
 De borstel is ook zeer geschikt voor honden met een droge huid. Doffe vacht wordt gezond en glanzend na regelmatig gebruik van de Cofix® hondenborstel.
 3 jaar garantie.
 

Past op bijna alle stofzuigers

 

Dankzij de universele adapter past het Cofix® hondenborstelsysteem op bijna alle soorten stofzuigers of kan worden aangepast aan zelfs oudere modellen. Voor de Dyson stofzuiger is een aparte Dyson adapter verkrijgbaar. Let op: U heeft voor de Dyson stofzuiger zowel de universele als de Dyson adapter nodig.
 

5 Borsteltypes

 

Er zijn 5 verschillende soorten borstels voor verschillende soorten vachten om het verzorgen te optimaliseren. Het maakt niet uit of de hond een kleine Chihuahua, een Retriever of een Duitse Herder is, met de juiste Cofix® borstel is een uitstekende en individuele behandeling gegarandeerd.
 

Complete kit

 

Het Cofix® systeem is een complete kit. De kit bestaat uit:
  • 1 universele adapter voor de stofzuigermond.
  • 1,5 meter slang.
  • 1 borstel.

Ook interessant

€ 69,95
€ 69,95