Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Schapenvet zalm

€ 6,49
Op voorraad
Omschrijving

Biofood Schapenvet zalm

 

Zijn vervaardigd uit koude oliën en vetten. Erg rijk aan omega 3,6 en 9 vetzuren. Inhoud: 40 stuks.

De koude oliën en vetten worden zeer effectief omgezet en opgenomen in het lichaam. De bonbons zitten boordevol essentiële vetzuren en vitamines. De prestaties zijn enorm.

Biofood schapenvet heeft o.a. een gunstige werking bij honden met maag- of darmproblemen. Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het maag- en darmkanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is een product dat de maag- en darmflora positief beïnvloed en activeert. Hierdoor worden de voedingsstoffen beter opgenomen en dit betekent een betere vertering.

De bestanddelen van de Biofood bonbons zorgen voor een gezondheid, een glanzende vacht, een betere darmflora, extra weerstand, een goede gezondheid en sterkere botten.

Het schapenvet, afkomstig van schapenvlees wat geschikt is voor menselijke consumptie, bevat vitamine A en D die noodzakelijk zijn voor het gezichtsvermogen, vernieuwing van de bovenste laag (epitheel) van de huid, slijmvliezen, luchtwegen en het maag-darmkanaal en de opbouw van de beenderen (skelet). Vitamine A en D ondersteunen daarnaast de afweer tegen infecties (immuunsysteem).

Ingrediënten: Schapenvet, zalmolie, zonnebloemolie, natuurlijke anti-oxidanten, dextrose.

Analyse: Ruw vet 75%, Ruw eiwit 0,5%, Ruwe as 0,0%, Ruwe celstof 0,1%, Vocht 0,9%.

Additieven: Vitamine A, Vitamine D3, Omega-3 vetzuren 7.0 %, Omega-6 vetzuren 34.7%

Voedingsadvies Starten: ½ minimale dosering, daarna: 1-4 bonbons per dag per 20 kg.

Ook interessant