Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Stamina

€ 25,50
Op voorraad
Omschrijving

Stamina

 

Unieke high energy droogvoeding voor sporthonden

  • Ingrediënten van zeer hoge kwaliteit

  • Bereid bij slechts 90ºC

  • Hoog in waardevol eiwit en vet

  • Voor honden met een veeleisende levensstijl of leefsituatie

  • Graanvrij

VOEDING ZOALS IN DE NATUUR

Essential Foods is Gedragsmatig Geoptimaliseerd Voer (GGV). Dat betekent dat het is ontwikkeld volgens het principe dat de voeding aansluit op het natuurlijke dieet van de hond.

De voeding zorgt ervoor dat je hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag. De lage bereidingstemperatuur verzekert dat de ingrediënten de beste voedingswaarden houden. Met bessen, zaden en kruiden wordt de inhoud van de maag van een prooidier gesimuleerd. Door de grootte en consistentie van de brokken wordt je hond aangemoedigd om te kauwen voor de brokken door te slikken.

 

INGREDIËNTEN

Verse kip en eend, gedroogde kip en eend, zoete aardappel, kippenvet, erwten, verse zalm en forel, verse hele eieren, lijnzaad, aardappel, leverbouillon, alfalfakiemen, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbes, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember.

ANALYSE

1kg Stamina is gemaakt van 880g verse en gedroogde scharrelkip, vrij lopende eend, Schots wild, verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en eieren. Hiervan is 530g vers vlees en verse eieren.

 

Verse en gedroogde kip, eend, zalm, forel, ei 88,0 %

Waarvan vers (als % van het totale recept) 53,0 %

Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen 12,0 %

Eiwit  34 %
Vet  24 %
Mineralen 8,5 %
Water 8,5 %
Omega-6 3,9 %
Omega-3 1,8 %
Calcium 1,6 %
Fosfor 1,3 %
Glucosamine   0,09 %
Chondroïtine 0,07 %

Ook interessant

€ 25,50
€ 25,50
€ 25,50